• Yeni Haberler

    Blogger tarafından desteklenmektedir.
    19 Aralık 2014 Cuma

    2010 yılında ambulans ile İstanbul Bakırköy Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen


    #adliye 2010 yılında ambulans ile İstanbul Bakırköy Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen 23 yaşındaki Dilek Tongel'ın Araç İlçesi Diphan Mevkii'nde ambulans kapısının açılması sonrası yola düşerek ölmesi ile ilgili açılan davada verilen kararın Yargıtay tarafından bozulması nedeniyle tekrar duruşma yapıldı.
    Sanıklar'dan Ambulans şoförü Mehmet G.'nin geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmesi nedeniyle katılmadığı duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklardan Sağlık Görevlisi Cihat Ç. katıldı. Sanık Polis Memuru Sevinç A.'nin katılmadığı duruşmada daha önceden 16'şar yıl 4'er yıl hapis cezası alan sanıklar Yargıtay 1.Ceza Dairesinin "Sağlık Memuru ve Polis Memuruna Ceza verilmeleri uygun değildir. Ambulans kapısını kontrol Polis ve Sağlık Memuru'nun görevi değildir" kararı sonrası tekrar Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktılar.
    Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanıklardan Sağlik memuru Cihat Ç. ve Polis Memuru Sevinç A.'nın beratlarına karar verirken Ambulans şoförü Mehmet G.'nin ise geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmesi nedeniyle kamu davasının düşürülmesine karar verdi.
    • Blog'dan Yorum AT
    • Facebook'dan Yorum AT

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Item Reviewed: 2010 yılında ambulans ile İstanbul Bakırköy Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top